maandag 2 november 2009

Foto zeep demonstratie

Afgelopen donderdag heb ik een demo zeep maken gegeven. De zeep (met vanille-sandelhout geur) is nu een aantal dagen gesneden, en is langzaam donkerder geworden door de vanille in de parfumolie. Hij ziet er nu zo uit:
Ik moet alleen nog een naam kiezen. Mensen van het zeepmakersgilde hebben al een aantal suggesties gedaan, zoals: 'verleiding in vanille', 'sweet woods', 'vanilla forest'. Als jij ook nog een leuke naam weet laat dan een berichtje achter...

7 opmerkingen:

 1. Hoi,

  ik kijk en lees altijd met veel aandacht.
  Nou wilde je een naam en er kwam er eentje gelijk bij me op.

  "Vanilla dreams"

  Groetjes,
  Christien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Christien,

  Leuk dat je m'n blog volgt! Vanilla dreams vind ik wel een goeie, die hou ik nog even in gedachten! Bedankt voor het meedenken :)

  Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ziet er gaaf uit!! Vanilla Delight misschien??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's ook een goeie Mieke! Ja, hij is leuke he? En dan zie je op de foto nog niet eens zo goed dat het koperkleurige toplaagje echt mooi glanst en glimmert...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Karen,
  geweldig geworden zeg, mooie kleur, ik heb het zien ontstaan.
  Karen mijn zepen lukken nog niet zo hoor, als het zover is hoor je het. Christa van de demo, over de schouder meekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Christa,

  Ik denk dat hij in de afgelopen weken zelfs nog een klein tikkie donkerder geworden is, dat staat nog beter bij het koper. Jammer dat het bij jullie nog niet zo wil lukken, maar dat komt binnenkort vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Brown sugar wordt de naam toch. dat is het.
  Christa

  BeantwoordenVerwijderen